Lutfisk dragon recept

Kryddpepparfisk

Kryddpepparfisk

lutfisk. Blanda crème fraiche med yoghurten, den malda eller fint stötta kryddpepparn och dragonen. 2 tsk dragon
Cinque terre-guide: 14 matupplevelser du inte får missa

Cinque terre-guide: 14 matupplevelser du inte får missa

Det är alltså ungefär samma råvara som vi utgår från när vi gör lutfisk till jul, fast i Ligurien blöter man upp fisken i rinnande färskvatten istället för soda

God fortsättning!

Julmiddagen var en tudelad affär, mor, far och farfar åt lutfisk, jag kan bara inte med lutfiskens doft eller konsistens
Örtsill

Örtsill

Till middag ska vi äta hos mina föräldrar (igen), det bjuds på lutfisk. Äter ni lutfisk. Örtsill2 dl plockade, blandade örter (t ex persilja, dill, dragon och basilika)1,5 dl crème fraiche0,5 krm svartpeppar1 förpackning 5-minuters inläggningssill (à 420 g)Finhacka örterna