Det är verkligen underbart att vara mammaledig. Måste ju säga att jag har ett helt fantastiskt barn som sover gott om nätterna (för det mesta), äter bra (ja, lite för bra kanske) och är en gla´ skit för det mesta
Det blev en sen och stor frukost idag så det blev en lättare lunch i form av oliver, mozzarella, parmaskinka, rödlök, ruccola, tomat, sallad, kiwi och granatäpple med topping
När man har en ledig vardag eller semester så här på sommaren är knappast så att man känner för att laga mat mitt på dagen och då passar den här snabba lunchsalladen alldeles utmärkt
Nu när vårkänslorna börjar vakna vaknar också mitt sug efter goda sallader. Variationsmöjligheterna är snudd på oändliga och det går dessutom fort att göra, perfekt till lunch med andra ord
På helgerna har jag äntligen lite tid att göra en lyxigare lunch. Denna lördagslunch fick en guldkant av varm rödbetssallad med chevré, serranoskinka, honungsrostade valnötter och hallonvinägret
Jag slängde också ihop en lunchsallad som vi åt tillsammans med bröden. I veckan var vi på min släkts sommarstuga som ligger på en liten ö vid Norrlandskusten
Paulinas färgglada lunchsallad. instagram 100kitchenstories. Att på ett enkelt sätt kunna slänga ihop fräscha ingredienser till en härlig sallad som sprudlar av färger, näring och smaker är bland det bästa jag vet
Ät som de är till förrätt, eller gör en fräsch lunchsallad som toppas med räkorna. Det var så fint väder i helgen att vi fortsatte att grilla, kände oss inte mätta på det trots en lång grillsommar