Så köpte jag salladskyckling och broccoli i salladsbaren och vips så blev det en god lunch. Jag hade ris över från middagen och hackad rödlök från tacos
Idag bestod lunchen av kyckling, ris och broccoli. Vill man så kan man steka ihop riset när det blivit klart med kycklingen när den är klar så smaken sätter sig på riset
När jag är i Thailand brukar jag ofta beställa detta till lunch. Någon önskade sig lite mer asiatisk mat på bloggen, så här kommer ett lättlagat och gott recept på stekt ris med kyckling - även kallat ”asiatisk pytt-i-panna”
Men bara pesto kan man ju inte äta för grunden är grynmix (ris + linser + frön), snabbfrästa champinjoner, lök och zucchini och så tomater och basilika
Ingen potatis, ris eller pasta. Åt lunch där och jag var duktig och tog torsk med sallad, bönor osv. Tisdag blir alltså först lunchen på jobbet, dvs första matlådedagen
Den är alltid torr och trist. Oftast äter jag medhavd låda till lunch på jobbet. Lunchmat på krogen är ju sällan optimalt god och så särskilt nyttig brukar den heller inte vara
Detta blev dagens lunch. Jag har nu under de senaste försökt ersätta middagen med lunch, som det ser ut nu är det nämligen just vid lunchtid jag jag behöver mest energi så det passar bättre att äta ett större mål då