Till lunch idag åt jag en så himla god stek. 1 kg hel bit fläskkarréca 8 katrinplommon2-3 vitlöksklyftorsalt, vitpeppar, grillkrydda, vitlökspulverSmör till stekning½ dl kalvfondvatten Gör så här
Dagens lunch bestod av en köttgryta och ris. En bit fläskkarré1 gul lök1 morot5 färska champinjoner½ pkt bacon2 rågade msk pineapple salsa (santa maria)1 köttbuljongtäring2,5 dl vattenca 3 dl vispgrädde örtsalt, vitpepparfärsk timjan
Nu äter vi frukost, lunch och middag på bestämda tider, klockan 06, 12 och 18. Fläskkarrégryta 2 port. 3-400 g fläskkarré. Fläskkarrégryta 2 port. 3-400 g fläskkarré
1 benfri fläskkarré. Koka upp vattnet i en liten kastrull tillsammans med olivolja och buljongtärning. Häll i bulguren när det kokar och låt koka i 10 minuter
Passar både som frukost, brunch, lunch, förrätt eller varför inte huvudrätt med rätt tillbehör. Jag kom på den brillianta ide'n att damma av våran gamla lergryta idag när det stod fläskkarre på menyn
Karrékotletter som marinerats i asiatisk barbequesås över natten och sedan ugnsteks, mums… en sötstark delikatess som ju passar alldeles utmärkt som lunch när det nya året firas in
Jag äter mina matlådor på kvällen och äter oftast ingen lunch helt enkelt för att jag inte är hungrig förrän jag kommer hem efter jobbet (blir så när man proppar i sig ägg och smör på morgonen
Har en jättefin lagom skogspromenad utanför mitt jobb som jag brukar promenera genom på lunchen ibland och nu i dessa vitsippstider så är där helt fantastiskt
Idag åt vi en fantastiskt lunch ute på altanen hemma. Vi invigde faktiskt altanen för säsongen redan igår kväll då det blev grillmiddag med fläskkarré, majs, grönsaker, potatisgratäng och såser