När jag har tävlat i USA har vi nästan alltid gått till en av mina favoritrestauranger The Cheesecake Factory och hur mycket gott de än har på menyn (tänk pizza, hambugare, burritos, pasta osv) så beställer jag alltid deras "Thai Lettuce wraps-appetizer"
En lättlagad wrap som har många användningsområden. Fyll den med köttfärs, kyckling eller annan marig fyllning för att få en härlig lunchwrap, eller kanske lite pålägg, avokado och grönsaker för ett härligt frukost eller mellanmålsalternativ
Lowcarbwrapbröd. Med en stekspade så smeta ut bröddegen i pannan, degen kommer att vara tjock och kladdig men desto mer wrapen steks desto fastare och mer lätthanterlig blir den
Lowcarbwraps-"bröd". Wraps måste ju bara vara den enklaste rätten att göra när man har bråttom. Jag hade lite lövbiff hemma så dagens lunch blev lövbiff-wrap med hackad sallad och hemgjord pesto
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
(Se förslag på lowcarbwraps här). Jag gillar verkligen tacos och tycker det är mysigt att hacka upp en massa grönsaker och köra lite tacobuffé hemma på helgen
Jag testade för första gången Carb Zones lowcarb tortillas, trots att det varit en hel del diskussioner huruvida det näringsvärde de angett på förpackningen verkligen stämmer, men jag gillade smaken och jag kan absolut tänka mig använda dem till tacos, wraps, hemgjorda tortillachips och liknande
Vanligtvis gör jag detta bröd när vi ska göra wraps, men just denna kväll ville jag ha något mer lowcarb och proteinrikt – därav äggvitewrappen, som jag till en början vart lite skeptisk mot men nädu, den var bra
Då gjorde jag en lowcarb tortilla med salsa färs med fajita krydda samt lite grönt, yummy. Till middag så fick det bli något enkelt som jag kunde laga till mig själv när dem andra skulle äta pasta och köttbullar