Ljusa surdegsbaguetter recept

ljusa surdegsbaguetter

ljusa surdegsbaguetter

V. i. s. t. l. å. e. r. d. g. o. D. ä. c. k. J. a. b. m. n. h. ö. S. v. ,. R. p. f. H. é. B. u. ). 5. j. F. 8. -. 9. 1. 2. 0. (. 4. L. T. y. A. 3. P. U. M. G. a v
ljusa surdegsbaguetter

ljusa surdegsbaguetter

Visst låter det gott. Det är det också. Jag bakade dessa i somras men har heeelt glömt bort att göra ett inlägg om dem
Surdegsmakarn’s Surdegsbaguette

Surdegsmakarn’s Surdegsbaguette

Man känner på smaken att baguetterna är bakade på det ljusa mjölet Vetemjöl special. I helgen var det då äntligen dags att baka surdegsbaguetter

Mindre salt!

Flera av hans recept innehåller runt 30 gram salt (per kilo mjöl), och hans surdegsbaguetter innehåller inte mindre än 41 gram. Jan Hedh har betydligt mindre salt, mellan 17 och 22 gram i de ljusa bröd jag kollade på. 22 gram i de ljusa bröd jag kollade på
Festförberedelser

Festförberedelser

Önskemålet var ljust surdegsbröd så som ni ser nedan vart det Husets Ljusa och Surdegsbaguetter (recepten hittar ni här på bloggen)