Olika varianter på baguetter, frallor och småbröd är det som efterfrågas mest här hemma och som även jag tycker passar hushållet bäst då det är lätt att styckfrysa och tina
Matställena i hallarna serverar bland annat pizza, tapas, franska baguetter fyllda med strimlat ankkött stekt i sitt eget fett (såå galet gott och umamifyllt, prova
Ljusa och krispiga bilder á la Jenny med fina färger som tilltalar och inspirerar. Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd
för dessa baguetter blev slutpriset under 25 kronorBetyget talar för sig själv. Till 4 baguetter behövs. Det är viktigt att degen arbetas noga för bästa resultatHäll upp degen på mjölat bakbord (ca 1 dl glutenfritt mjölmix)Dela degen i 4 lika stora delarMed hjälp av mjölet formar du degbitarna till 4 avlånga baguetter. bara en liten dusch på varje så de blir lätt fuktigaAnvänd en vass kniv och skär diagonala snitt på ovansidan av varje brödGrädda bröden mitt i ugnen (med vattenskålen kvar på botten i ugnen) i ca 10 minuterTa sedan ut vattenskålen, sänk temperaturen till 200 grader och grädda vidare i ca 6-8 minuter eller tills baguetterna har fått fin färgTa ut plåten och låt bröden kallna på ett galler, UTAN duk överFungerar utmärkt att frysa in 25 kronor. 4 baguetter
Ljusabaguetter är ju något som tillhör var fest där det serveras buffé. Lite knöligt att göra på detta sätt men det blir mycket bra när det väl är färdigt