Nu vankas recept på en ljustårtbotten. Kram Malin Ljustårtbotten. Alvas 7-årstårtaEn riktigt gräddig kreation blev det och så här gjorde jag en saftig och god tårtbotten
De kan också vara gott att ha rivet citronskal i smeten om du behåller din botten ljus. Om du vill ha chokladtårtbotten byter du ut 1/4 av vetemjölet till kakao. Grädda tårtbotten i 175 grader i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter
Smeten ska vara ljus, voluminös och det ska gå djupa spår i den efter vispen när den är klar. en tårtbotten som delas i två delar och som får utgöra tårtans golv och tak
Ca 8 bitar Tårtbotten. Vispa med elvisp ca 1-2 min tills du får en ljus och fluffig smet. Denna fantastiskt goda hasselnötstårta slänger du ihop på några minuter
Vispa smöret med sirapen och muskovadosockret tills det blir ljust och pösigt. Tårtbotten. Vispa krämen med elvisp tills den blir lite ljusare och fluffigare (vispa inte för länge för då kan den bli hård och grynig