Ljus i sommarkvällen. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Det här receptet gjorde jag för ett år sen, men hittade det bland utkasten och tänkte att det var dags att damma av receptet lite så det fick se lite ljus
Sätt på vatten till pastan. Häll av pastan och blanda allt i en stor kastrull eller skål. Koka pastan (brukar vara 12 minuter för penne). 2 tsk soja, ljus japansk soja som ex
Häll av pastan och blanda allt i en stor kastrull eller skål. 400 gram pasta eller enligt paket. 12 tsk ljus japansk soja som ex. 11 dl riven parmesanostSätt på vatten till pastan. Koka pastan (brukar vara 12 minuter för penne)
Här har ni receptet på pastasåsen och den hemmagjorda pastan vi gjorde i avsnittet. Om den här pastasåsen inte får era barn att älska svamp så kommer INGENTING att göra det
Sätt på vatten till pastan och börja koka den. Blanda med pastan. Med några matskedar mjölk eller grädde spär du pastasåsen om du vill ha en tunnare pastasås