4 mogna nektariner - eller äpplen2 dl vatten2 kanelstänger½ snittad och urskrapad vaniljstång½ tsk kardemummakärnor - lätt krossade2 msk ljus agavesirap1 msk mörkt muscovadosockerKlyv och kärna ur nektarinerna och lägg i en ugnssäker form
De första stjälkarna hamnade i en rabarberpaj som sötades med muscovadosocker. 1 dl muscovadosocker (jag tog mörk men ljus funkar också). 1 dl muscovadosocker. 1 dl muscovadosocker (jag tog mörk men ljus funkar också). 1 dl muscovadosocker
1 msk muscovadosocker. 1 tsk ljus sirap. 1 msk muscovadosocker. 1 tsk ljus sirap. Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars
½ dl ljus sirap. Vispa rumstempererat smör med socker och ljus sirap. ½ dl ljus sirap. ½ dl ljus sirap. 1 ½ dl ljustmuscovadosocker. 100 g ljus choklad. 1 msk ljus sirap. 1 ½ dl ljustmuscovadosocker. 100 g ljus choklad. 1 msk ljus sirap
Rör ner det smälta och hacka till sist den ljusa chokladen lite grovt och blanda ner. 2 dl ljustmuscovadosocker. 250 g ljus choklad (marabou). 2 dl ljustmuscovadosocker
Lägg det hackade i en kastrull med ingefära, soja, apelsinjuice, fransk senap, vinäger, muscovadosocker, kryddpeppar, kryddnejlika, svartpeppar och stjärnanis
150 g rumsvarmt smör, 125 g ljustmuscovadosocker, 15 g ljus sirap, 1 1/2 msk marsanpulver. 150 g rumsvarmt smör, 125 g ljustmuscovadosocker, 15 g ljus sirap,
lite ljumma)Brownies med vit choklad och chokladsås9 stBrownies115 g smör115 g mörk choklad300 g strösocker1 krm salt1 tsk vaniljsocker2 ägg115 g vetemjöl2 msk kakao100 g vit chokladKolasås55 g smör225 g ljustmuscovadosocker (alt. strösocker)1,5 dl mjölk2,5 dl vispgrädde1,5 dl ljus sirap200 g mörk chokladSmöra en fyrkantig form, ca 18x18 cm och klä botten med bakplåtspapper
3 dl muscovadosocker (jag tar ljus muscovado men om man vill ha det hela lite mustigare tar man mörk). 3 dl muscovadosocker (jag tar ljus muscovado men om man vill ha det hela lite mustigare tar man mörk)
Pecannötspaj. Ställ ugnen på 175 grader. Mät upp mjöl i en bunke, tärna ner smöret, och rör ner vatten, salt och socker, arbeta ihop detta till en deg, och tryck ut i en form (22-24 cm)