Hej på er. Här kommer jag med ett smakrikt recept. God att bara äta som den är,som tillbehör till någon god torsk eller köttbit,eller varför inte till buffén
Och på något sätt är alla minnen, all värme, alla djupa kvällsdiskussionerna och all kärlek cementerad i den där kvällsmackan med rödbetssallad och köttbullar
Oroa dig inte om du tycker att ”ribsen” blir lite mjuka det är dels lite det som är grejen, och när de svalnar till lite mer ljummen temperatur kommer sockret och marinaden att göra ribsen sega och supergoda
Servera med valfritt tillbehör, godast är salladen när den är ljummen. Rödbetssallad. Byt ut den klassiska rödbetssalladen mot en godare och nyttigare variant
Blanda gärna till salladen när rödbetorna är nykokta så den blir ljummen. Om man vill göra mer av dem än bara koka och äta med smör, och eventuellt lite salt, så kan man göra en ljumen rödbetssallad med äpple och pepparrot
LJUMMEN (ELLER KALL) RÖDBETSSALLAD MED VANILJPÄRON OCH CHEVRÉ. Ni vet när vi var i Örebro och var på Ingeborgs och käkade en varm rödbetssallad med vaniljpäron, chevré och valnötter, som var galet god, tänkte jag direkt att det här måste jag fixa hemma