Skölj linserna. Skiva löken tunt. Vispa mjöl, kryddor ½ tsk salt och mjölken till en slät smet. Tillsätt 1 dl matyoghurt, ägg, 1 dl linser och hälften av löken
Linspannkakor med rismjöl. Jag tål all mat (vad jag vet) men har på senare tid blivit mer och mer intresserad av allergivänliga alternativ i allmänhet och glutenfria produkter i synnerhet
Dosa/Dhosa (Indiska ris- och linspannkakor). För ett tag sedan var min familj på besök hos oss. Som alltid när vi träffas är det mat som står i centrum
Servera osten till Surdegsbröd på grahamsmjöl, linspannkakor eller Matsa. Rosta pumpafröna utan olja i en tjockbottnad stekpanna tills de börjar bli knapriga
Skölj linserna. Skiva löken tunt. Vispa mjöl, kryddor, ½ tsk salt och mjölk till en slät smet. Tillsätt 1 dl matyoghurt, ägg, 1 dl linser och hälften av löken