indisk linsgrytamed spenat och sötpotatis + durranaan. masoor dal – het linsgryta (vegan). grön måltidssmoothie (frukost, lunch) renande och utrensande med spenat, ananas och ingefära
Ingredienser 2 dl torkade gröna linser 5 dl vatten 1 gul lök 3 tomater 4 dl kokosmjölk (gärna ekologisk) 1-2 msk curry 1 msk tomatpuré 1 buljongtärning 1 liten burk skivad ananas 2 bananer (gärna KRAV- och Fairtrademärkta) 1/2 dl cashewnötter salt och vitpeppar Valfritt ris Gör så här Koka linserna enligt instruktionerna på. 1 liten burk skivad ananas
Tärna tomater och ananas. Fräs hacket i smör tillsammans med curry. Garnera med persilja. 400 g Kungsörnen Tagliatelle Vit Fiber1 gul lök½ röd chili2 msk smör eller margarin1 msk curry1 pkt GoGreen Gröna linser1 burk kokosmjölk2 tomater1 liten burk ananas
Linsgryta från Jennys matblogg. Det är dock ingen hets denna gång, det får ta den tid det tar och vill jag supa med redlös en helg, då kommer jag göra det