Linguine recept

Linguine med lårkycklingfilé, ruccola, citron och vitlök

Linguine med lårkycklingfilé, ruccola, citron och vitlök

Linguine med lårkycklingfilé, ruccola, citron och vitlök ( för två hungriga vuxna, fyra barn och en lunchportion) 900 gram lårkycklingfiléer olivolja salt, vitpeppar 1 dl vitt vin 1 msk balsamvinäger 140 gram ruccola (två påsar) 4 msk smakrik olivolja zestat skal av en liten citron 3 vitlöksklyftor, rivna 500 gram linguine Sätt på pastavattnet. 500 gram linguine
Linguine med krabba, grädde och vitt vin

Linguine med krabba, grädde och vitt vin

Linguine med krabba, grädde och vitt vin, 2 portioner. 2 portioner linguine, kokt al dente (efter anvisningarna på paketet)
Linguine med tigerräkor och koriander

Linguine med tigerräkor och koriander

400 g pasta linguine. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda ned sockerärtorna i pastavattnet när 3-4 minuter av pastans koktid återstår
Linguine med räkor och Persilja

Linguine med räkor och Persilja

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 160 gram Academia Barilla Linguine 2 st tomat(er) 12 st Färska oskalade jumboräkor , MSC-märkta 1 st schalottenlök 2 msk Cognac 1 tsk tomatpuré 1 tsk majsstärkelse 0 odefinierad bladpersilja 0 odefinierad extra virgin olivolja 0 odefinierad salt 0 peppar Köp receptet
Linguine med smakrik bacon och tomatsås

Linguine med smakrik bacon och tomatsås

Pasta och tomater i alla former går åt väldigt mycket hemma hos oss. Vad gäller just tomater så älskar jag dom konserverade av lite bättre kvalité som Mutti, Zeta, Delize och Kung markatta
Linguine med sparris och jätteräkor

Linguine med sparris och jätteräkor

1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Ansa sparrisen och skär i mindre bitar. Blanda 2 msk olivolja, 1 finhackad vitlök, salt och peppar i en skål och vänd sparrisen i oljan