1. Mixa och passera lingonen till en puré. Koka upp lingonpuré, socker, vaniljstång, grädde och smör. 2. Häll över den hackade chokladen och rör om tills chokladen smält
Lingontryffel. . Det här måste vara julens snabbaste, smidigaste och godaste godis. Ner med allt i en bunke, smält och ner i en sprits och sen ner i små formar
Pastellrosa lingontryffelmacarons. Fram till klockan 14 bakade deltagarna, indelade i två grupper med två tjejer i varje grupp, 4 olika sorters macarons med mandel och nötter med citronfrosting, mjölkchokladtryffel, salt chokladkola och vit lingontryffel som fyllningar
Mixa och passera lingonen till en puré. Koka upp lingonpuré, socker, vaniljstång, grädde och smör. Häll över den hackade chokladen och rör om tills chokladen smält
Kanelmacaroner med Lingontryffelca 60 st90 g äggvita40 g strösocker110 g mald mandel200 g florsocker½-1 tsk kanellite röd hushållsfärgFyllning125 g vit choklad1 rågad msk lingonsylt2 msk vispgrädderöd hushållsfärgKnäck och separera äggen
Dessa saffranstryfflar som bara smälter i munnen är även de tradion i hemmet. I år så doppade jag dem i vit choklad istället för att rulla dem i kakao eller florsocker