Arbeta in rågsikt tills du får en smidig, klibbfri deg. Originalreceptet på degen till dessa mjuka och saftiga limpor med lingonsylt kommer från boken 'Brödglädje' av Anna Braw (red)
Lingonsylt. 2 dl rågsikt. 2 dl rågsikt. Tänker du som jag att du vill äta mer hälsosamt men tycker det är svårt att leva upp till kostrådet att äta minst tre frukter och två rejäla nävar grönsaker om dagen, då är ett tips att t ex blanda ner grönsakerna i en ugnspannkaka
Tillsätt fil, sirap och lingonsylt. 5 dl rågsikt. 1 dl lingonsylt. 5 dl rågsikt. 1 dl lingonsylt. Den här snabbakade limpan bakade jag häromdagen för att göra över med fikonen som vi hade kvar sedan jul
4 dl rågsikt. 1 dl lingonsylt. Häll först i de blöta ingredienserna i degblandaren och sedan de torra. Kör i gång på maskinens standardprogram eller programt för ljustbröd
Tillsätt fil, sirap och lingonsylt. 5 dl rågsikt. ½ - 1 dl lingonsylt. 5 dl rågsikt. ½ - 1 dl lingonsylt. Jag var lite sugen på att baka men hade inte lust att göra något allt för avancerat i värmen, så det fick bli den här smidiga limpan