Finhacka rödlök och chilin och lägg i dem i grytan. Häll upp i rena glasburkar med tättslutande lock. Vi har alldeles för mycket mat i dem och jag tog upp 2 liter lingon från i höstas och kokade lingonsylt. Tillsatte 1 rödlök och en chili för att få lite mer sting i lingonen. 1 rödlök. Låt koka upp på medelvärme och koka sedan under omrörning i ca 12 minuter. 1 rödlök 1 röd chili
Lägg i smörad panna med skarven ned. Serveras med potatis eller potatismos lingonsylt och Syltad rödlökKoka upp1 dl sockero,5 dl ättikssprit2 dl vattenlåt svalnaSkiva rödlök jag tog 4 styckenoch lägg i glasburk med 2 lagerblad5 kryddpepparkornsalt och svartpepparhäll över lagen och låt stå över natten. Skiva rödlök jag tog 4 styckenoch lägg i glasburk med 2 lagerblad
Finstrimla vitkålen och blanda med riven ingefära, créme fraiche, majonäs, lingonsylt och lingon. Skala och finstrimla rödlöken och blanda med vinägerblandningen
Kåldolmar, kokt potatis, gräddsås och svärmors hemkokade lingonsylt = LYCKA. Inte så att jag åt det på en restaurang, utan en av tjejerna jag bodde tillsammans med hade besök av sin föräldrar och mamman tog då med sig nedfrusna kåldolmar