Lingonlimpa med solrosfrön recept

Hälsinge lingonlimpa

Hälsinge lingonlimpa

Limpan får lite extra smak och tuggmotstånd av att den innehåller linfrön och solrosfrön och passar bra att rosta
Lingonlimpa i form

Lingonlimpa i form

1 dl solrosfrön. Blanda alla ingredienser. Smörj en brödform noga och häll i smeten. Den är ganska kladdig
Snabb lingonlimpa!

Snabb lingonlimpa!

En toppenbra förskola med en avdelning för mindre barn och än för de större. Solrosfrön (el. På storsidan bakar barnen ibland, och en dag till mellis hade de gjort ett snabbröd med lingonsylt
Kockens lingonlimpa

Kockens lingonlimpa

Perfekt med bara Bregott på men enligt mig – Bregott, Herrgårdsost och en kopp te och tända ljus. 2 msk solrosfrön. 2 msk solrosfrön
Mammas lenande lingonlimpa

Mammas lenande lingonlimpa

Det kan regna, vara mycket på jobbet, problem i skolan, strul med bilen eller ja, vad som helst. ½ dl solrosfrön

Lingonbröd med bovetemjöl!

½ dl solrosfrön. Blanda runt ordentligt och häll i en bakform klädd med bakplåtspapper. Lingonlimpamed bovetemjöl 1 st. Lingonlimpamed bovetemjöl 1 st

Lingonlimpa med Solrosfrön

Tillsätt matolja, salt, (ev sirap), solrosfrön och lingonsylt. 200˚50 g Jäst5 dl Fingervarmt Vatten3 msk Matolja2 tsk Salt(1½ dl Mörk Brödsirap)1 dl Solrosfrön1 dl Lingonsylt6½ dl Grovt RågmjölCa 13–14 dl Vetemjöl SpecialGranering. 1 dl Solrosfrön

Lingonlimpa med Solrosfrön

Tillsätt matolja, salt, (ev sirap), solrosfrön och lingonsylt. 1 dl Solrosfrön. 1 dl Solrosfrön. 200˚. 50 g Jäst

Lingonlimpa

Kolla brödet med en sticka – inte kladdig = klar. ½ dl solrosfrön. Blanda alla ingredienserna i en bunke och rör ihop dem

Grov Lingonlimpa

Arbeta ihop degen till en jämn massa med elvisp med degkrokar. Läs även andra bloggares åsikter om mat, matlagning, recept, baka, bakat, bakrecept, limpa, snabb, enkel, nyttig, lingonlimpa Här kommer mitt recept

Grov Lingonlimpa

Arbeta ihop degen till en jämn massa med elvisp med degkrokar. Avnjut ljummen med en kopp te. Grov Lingonlimpa 1 limpa5 dl vetemjöl2 dl grahamfullkornsmjöl1 dl solrosfrön3/4 dl krossade linfrön1/2 dl bovetekross2 tsk bikarbonat1 tsk salt5 dl turkisk yoghurt1 dl lingonSmöra en ca 1,5 liter stor brödform. Grov Lingonlimpa 1 limpa

Lingonlimpa

Provar vidare med fler limpor. ½ dl solrosfrön. Provar vidare med fler limpor. ½ dl solrosfrön. 1 lingonlimpa. 1 lingonlimpa

Lingonlimpa

5 dl solrosfrön. blanda samman alla ingredienserna väl och häll deg 3 dl vetemjöl, gärna special. 3,5 dl grovt rågmjöl