Tillsätt smöret i tärningar och nyp ihop det med den torra blandningen. Tärna smöret och nyp ihop med havregryn, mjöl och socker till ett smuligt strössel
Men eftersom att jag stod i valet och kvalet om jag skulle använda lingon istället för granatäpple som i ursprungsreceptet, fick jag kompromissa med mig själv, och slutligen valde jag båda
Direkt efter jobbet åkte jag till andra sidan stan på ett möte och direkt från det mötet åkte jag in till stan för möte med Astma- och allergiföreningen där vi fundrade på vem och vilka vi kan be om lite bidrag (mat, dryck, godis till barnen osv) till vårt familjeläger för familjer med barn som har astma och/eller allergier
Kakan med lingon toppas med havrefras, ungefär som en smuldeg & ger väldigt mumsiga kakor. Blanda 1 1/2 dl havregryn, 1 dl råsocker, 1 tsk vaniljsocker, 1 tsk kanel & 50 g smör till en smuldeg, ställ åt sidan. Vispa 1 ägg med 1 1/2 dl socker. 1 tsk kanel. 1 ägg med
Blanda socker, mjöl, kanel och bikarbonat i en bunke. Bakade en kaka i går som jag tänkte ta med till jobbet, riktigt god var den (det lilla jag kände, har inte många smaklökar just nu är ju ganska förkyld) och F gav den höga betyg, jag baka nämligen 2 kakor så vi kunde äta lite igår också. 2 st ägg3 dl socker3 dl mjöl1 1/2 tsk kanel1 1/2 tsk bikarbonat2 dl mjölk1 msk sirap3 msk lingon100 smörVispa upp äggen separat i en bunke. 1 1/2 tsk kanel