Frukt- och nötlimpa, 1 st. 5 dl linfrön eko. 5 dl linfrön. Snabbt och lätt bröd att baka. Gjort på bakpulver istället för jäst så det är bara att röra ihop allt och skjuts in i ugnen
Linfrön. Fullt av grönsaker och frukt som kom direkt från gårdarna runt om stan, och så billigt så att man nästan skämdes över att gå där som i deras ögon rik västeuropé och strö sedlar omkring sig
Nötter är inget måste om man är allergisk utan kan ersättas med chiafrön, linfrön etc. Fullproppad med nötter, frön, gryn, frukt och mörk choklad med hög kakaohalt så påstår jag att de är ENERGI i dessa
Den är saftig tack vare att den bakas med ånga och innehåller linfrö, den får en god nötig smak tack vare de rostade nötterna och den får lite sötma från den torkade frukten
Blanda i frukt, frön och nötter/mandel, samt krossade linfrön och mald chia. ½ dl krossade linfrön. Du kan blanda frukt och nötter hejvilt utifrån vad du tål och tycker om
Lite linfrö, solroskärnor och pumpafrön. Men du kan i praktiken stoppa i vilka torkade frukter som helst…och om du vill så hoppar du över nötterna och tar mer torkad frukt
Det finns tusen olika varianter på brödet med olika mjölsorter, nötter, frön, torkad och färsk frukt, siraper, sylter… Det värsta är bara att brödet är minst lika god som en sockerkaka och är svårt att sluta äta