1 - 2 jordgubbar - beroende på storlek1 msk Limoncello1 - 1½ dl champagne eller torrt mousserande vinAlkoholfritt alternativ. 1 - 2 jordgubbar1 msk limesaft½ tsk florsocker1 - 1½ dl torr, alkoholfri cider eller vanligt bubblande mineralvattenMosa jordgubbarna med Limoncellon - eller limesaften och florsockret - och fyll upp med kall champagne, vin, cider eller vatten. 1 - 1½ dl champagne eller torrt mousserande vin
asti mousserande vin. 1 flaska mousserande vitt vin, med eller utan alkohol. Skeda upp 2–3 matskedar puré i ett champagneglas, fyll upp med kallt mousserande vin. 2 cl Limoncello. 20 cl torrt mousserande vin. 1 flaska mousserande vitt vin, med eller utan alkohol. 2 cl Limoncello. 20 cl torrt mousserande vin
Därför blev vi smått överlyckliga när vi hittade ett tips på en marängsviss med limoncello, så in i vassen gott och så snabb att fixa till att den står på bordet innan dina gäster har hunnit säga Ciao
Blanda sorbet med vodka och limoncello, vispa ihop slätt. Häll upp i glas och fyll upp med mousserande vin, garnera med citronmeliss elelr myntablad 1,5 dl citronsorbet. 2 cl limoncello. 2 dl mousserande vin
Den här drinken fanns i en Lantliv Mat & vin för inte så länge sedan. 2 cl Limoncello (jag hade hemmagjord som jag sparat i frysen)20 cl torrt mousserande vinHäll upp i glas och servera. 20 cl torrt mousserande vin
Vi drack vitt vin alternativt rosé till maten och de passade båda mycket bra till maten. Vill man servera ett rött vin till ska det nog inte vara allt för kraftigt
Häll i limoncello och fyll upp glaset med vinet, tillsätt gärna något myntablad och isbitar. Dagen till ära tänkte vi att det skulle passa fint att bjuda även er, våra fina läsare, på lite bubbel - här hällt i en drink tillsammans med limoncello och lite krossad mynta
Related PostsKey Lime Pie SmoothieParmesan panerad kyckling med pestopastaÖländska kroppkakorFredagsdrink Limoncello sparklingJordgubbar och lokalproducerad mjölk- god jordgubbs milkshakeSpiegelau glas och smoothie som hjälper mot celluliter och som ger mättnad
Sila skyn från kycklingen, tillsätt mer vin vid behov, häll på grädden och limoncellon och smaka av med en buljongtärning, salt, vitpeppar och reda av med maizena utrört i vitt vin
Tillsammans med notan fick vi var sitt glas Limoncello och ett par bitar nötpaj som Steve åt upp. En av servitörerna frågade om vi ville hälla upp vårt vin själv (missförstod säkert när jag flyttade flaskan till väggen för att få mera utrymme)