När citronerna är skalade, dela dem på mitten och pressa ur all saft ner i burken med skalen. Sila av limoncellon och häll upp på väl rengjorda flaskor
- När citronerna är skalade, dela dem på mitten och pressa ur all saft ner i burken med skalen. Limoncello är en klassisk solgul citronlikör med ursprung ifrån Frankrie
Därför blev vi smått överlyckliga när vi hittade ett tips på en marängsviss med limoncello, så in i vassen gott och så snabb att fixa till att den står på bordet innan dina gäster har hunnit säga Ciao
Koka upp 6 dl vispgrädde och 2 dl gelésocker med skal av 1 citron och saften av ½ citron. Servera/toppa med 3 dl mandelbiskvier (hackade) blandade med 2 msk limoncello och 2 dl hallon. 2 msk limoncello
Prova att smaksätta grädden med limoncello, om du gillar det, så får den en extra schwung. Rör samman äggulorna i en skål, rör ner mjölken och limesaften