Hasselnötsmaräng. Mousse med limoncello och vit choklad. Vispa äggvitan och sockret till en styv maräng. Häll därefter snabbt ned gelatinet och limoncellon
Därför blev vi smått överlyckliga när vi hittade ett tips på en marängsviss med limoncello, så in i vassen gott och så snabb att fixa till att den står på bordet innan dina gäster har hunnit säga Ciao
Ta skålen från värmen och fortsätt vispa marängen sval, blank och tjock. Sätt skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa, helst med elvisp, i ca 5 minuter tills marängen är tjock och fluffig. 1 msk limoncello
Jag har ett recept på Sicilianska mandelkakor med citron som är galet goda tillsammans med Limoncello och vaniljglass, tanken var att göra en kaka med liknande smaker och egenskaper
Mary kallar sin dessert för limoncellotiramisu, men jag kallar min för en trifle. Lager av lemon curd, lemon and poppy seed cake, mascarponekräm och maränger, fantastiskt
Till detta tänkte jag servera en Limoncello grädde. Maräng. Maräng. Vispa äggvitorna och Tillsätt sockret, lite åt gången och vispa till en tjock marängsmet
Är även gott att doppa kuberna i limoncello. En härlig trifle med citron, bär, maränger, mascarpone och härligt knapriga krutonger gjorda på citron och vallmofrön
Ta skålen från värmen och fortsätt vispa marängen sval, blank och tjock. Sätt skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa, helst med elvisp, i ca 5 minuter tills marängen är tjock och fluffig. 1 msk limoncello
Glass med maräng och Limoncello. Bryt isär i lagom bitar och fördela i dessertglas, skeda på glass och sen häll på en önskad skvätt limoncello, de små får ju såklart naturell alternativt citronsaft