Riv mandelmassan fint, och blanda med de lätt uppvispade äggvitorna till en jämn smet. Jag hade kvar en skvätt citronlikör - Limoncello - i en flaska, och jag förvällde mina äpplen i ca 2½ dl vatten + 1 dl Limoncello. 1½ dl bovetemjöl1 dl mandelmjöl/mandelpulver100 g riven, äkta mandelmassa125 g vanligt eller laktosfritt smör, alternativt mjölkfritt margarin1 äggula3 - 4 stora, äpplen1 barnmatsburk mangopuré - alternativt en stor, väl mogen mango om du hittar någon200 g riven, äkta mandelmassa2 äggvitorHacka ihop pajdegen för hand eller i matberedare
Vispa samman den rivna mandelmassan med äggulorna till en kräm. Sommarbål, 2 l1,5 l Schweppes caribez4 dl äppelvodka1 dl Limoncello (likör)2 lime, klyftadejordgubbarmyntaisBlanda vodka och Limoncello i en karaff. micron100 g mandelmassa, fint riven2 äggulor1 ½ msk kakao2 äggvitor½ dl strösockerBärmousse
Riv mandelmassan och rör ner ägg och kakao. )8 bitar 300 g mandelmassa2 ägg2 msk kakaoFyllning. 3 dl vispgrädde200 g vit choklad2 äggulor2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället. 300 g mandelmassa. 2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället
Riv mandelmassan och rör ner ägg och kakao. Vit chokladmoussetårta med passionsfrukt8 bitar 300 g mandelmassa2 ägg2 msk kakaoFyllning. 3 dl vispgrädde200 g vit choklad2 äggulor2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället. 2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället
Finriv mandelmassan. LÅt lagen kallna och tillsätt limoncello. 2 msk limoncello. 250 g mandelmassa. Granité. Koka upp vatten och socker, låt lagen svalna till rumstemperatur och tillsätt citronskal, citronsaft och vin