2 msk limoncello (jag tog Cointreau, en fransk citruslikör). 2 msk limoncello. I en veckotidning som inte var helt ny hittade jag det här receptet när jag satt i väntrummet på en läkarmottagning och tyckte det lät gott
3 dl vispgrädde200 g vit choklad2 äggulor2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället. 2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället
3 dl vispgrädde200 g vit choklad2 äggulor2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället. 2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället
1/2 dl Limoncello eller Cointreau alt. Mixa eller mosa jordgubbarna med florsockret. Vispa grädden och blanda med philadelphiaosten/mascarpone och jordgubbarna
1/2 dl Limoncello eller Cointreau alt. 1. Mixa eller mosa jordgubbarna med florsockret. Vispa grädden och blanda med philadelphiaosten och jordgubbarna