Har man inte citronlikör kan man förstås byta ut den mot pressad apelsin eller citron istället. En god dessert som får smak av den italienska citronlikören, Limoncello
Om du inte vill använda likör kan du ta pressad apelsin i stället. Med Limoncellomarinerade tranbär till blir det en alldeles förträfflig dessert till någon av julens alla kalas
Har du någon gång varit i Italien eller på en riktigt italiensk restaurang så har du oftast blivit serverad en Limoncello som digestif, som underlättar magsmälltningen efter en stor italiensk måltid
Till dessert åt vi en habil fruktsallad med sorbet och limoncello (85 kr) och en mycket god Crème brûlée Siciliana, med en uppfriskande smak av apelsiner i den lena vaniljgräddiga puddingen och med ett fint knaprigt knäcke (85 kr)
Den är gjord utav många små degbollar som doppas i honung och limoncello (alkohol). Kläck ner äggen i gropen och vispa sakta med en gaffel, tillsätt salt, socker, smör, citron eller apelsin skal och likör