Tips på efterrätter till nyårs
Ringla över Limoncello och garnera med citronzest. 1 ananas300 g blå vindruvor3 kiwi4 passionsfruktersaft från 1 limeVit chokladkräm. 100 g vit blockchoklad3 dl vispgrädde1 ägg1 dl florsocker Skala och halvera ananasen. 20 min 8 person(er) 10 savordikex 3 passionsfrukter 2 citroner, rivet skal och pressad saft, (ca 1 dl) 1 vaniljstång 2 1/2 dl mellangrädde 3 äggulor 1 1/2 dl florsocker 250 g mascarponeost Garnering4 passionsfrukter 1 tsk limoncello/portion citronzest Tillagning 1. Vit chokladmousse med passion6 portioner3 dl grädde80 g vit choklad2 äggev Limoncello3 passionsfrukterVispa grädden. 1 ananas. 1 dl florsocker Skala och halvera ananasen
Smaskelismaskens