Fördela björnbären i 4 ugnssäkra portionsformar. Fördela crème fraichen över bären. Strö över socker. Ställ formarna i övre delen av ugnen och gratinera, ca 10 minuter
Under tiden delar du jordgubbarna i mindre bitar, river limeskal och blandar med strösocker och marinera jordgubbarna i limesocker under tiden tårtan kallnar
Servera med grädde eller cremé fraiche som är tillsatt med lite vaniljsocker eller limesocker. En god dessert som går att förbereda och när man har hela frysen full av olika bär, så gäller det att hitta på något smakens av dem
Vispa äggulor och honung pösigt. Vispa grädden till ett fast skum. Blanda äggsmet, vispgrädde och kvarg. Häll smeten i en form och frys minst 3 tim eller kör den i en glassmaskin
Forma ca en matsked deg till en boll och rulla den i limesocker. Lägg degbollen på plåten och pressa den med ett glas, doppat i limesocker, tills den är ca 1 cm tjock