Värm limesaften i en kastrull. Ta upp och låt gelatinbladen smälta i limesaften. Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande
Tillsätt ingefära, soja, limesaft, fond och vatten. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
Blanda ihop marinad på fisksås, socker, riven ingefära och limesaft. 4 portioner. 10SP/portion. 250 g risnudlar500 g fläskytterfilé1 broccoli1 morot1 röd chili1 msk sesamolja2 dl böngroddar0,25 solovitlöksalt & pepparkinesisk soja
Pressa i lite limesaft. Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god. Jag valde att servera med lätt stekta nudlar denna gången, men den är minst lika god med ris
När köttet ser klart ut och faller sönder har du i yogurt, honung, limesaft och salt. Limesaft. Tärna köttet i 2-3 cm stora kuber, bryn det i omgångar i en het stekpanna och häll över i större gryta
Lägg fisken i en smord ugnsform, smula över flingsalt och droppa över limesaft. Vispa ihop äggulor, saffranshonung, limesaft, limerasp, en liten pressad vitlökklyfta och några korn flingsalt i en rostfri bunke
Koka upp buljong med limesaften och kokosmjölken. Ta i den gröna currypastan och ingefäran. Lägg ner kycklingen och grönsakerna, låt koka i ca 7-10 min, beroende på storleken på grönsakerna
Vänd mandelbitarna i limesaft och sedan i kokosmjöl/kokosflingor. 1 msk limesaft. Skär mandelmassan i tjocka skivor och skär därefter skivorna i fyra delar, 16 st totalt