Limerutor recept

Limerutor ( lime blondies)

Limerutor ( lime blondies)

Alltså baka i långpanna är ju det bästa som finns. Enkelt och gott. Framförallt om man nu ska göra till flera personer så är det bara att öka receptet till det dubbla
Limerutor med kokos

Limerutor med kokos

Här är ett av dem - limerutor med limeglasyr och kokos. Limerutor med kokosKaka2 dl strösocker3 ägg3 dl vetemjöl2 tsk bakpulver3/4 dl mjölk1 lime (saft och dess rivna skal)100 g smörGlasyr150 g Philadelphiaost50 g smör1 lime rivet skal och saft3 dl florsockerDekoration1-2 dl kokosflingorVispa ägg och socker pösigt
Krämiga Limerutor

Krämiga Limerutor

Saftiga och goda limerutor blev det idag. Att baka i långpanna är det bästa jag vet. Räcker till många. Yummie säger jag
Limerutor

Limerutor

Limerutor – syrligt goda rutor av limepaj på mördegsbotten med syrlig kladdig limefyllning av både färskpressade limefrukter samt det rivna skalet med ägg, pudrad med florsocker
Limerutor i långpanna

Limerutor i långpanna

Sagoligt sommarfräscha limerutor i långpanna. LIMERUTOR I LÅNGPANNA. LIMERUTOR I LÅNGPANNA. Dessa var verkligen en hit, grymt goda och helt perfekt till kaffet en varm sommardag
Limerutor med kokos

Limerutor med kokos

1. Smörj en liten långpanna. 2. Rör ägg och socker pösigt. Rör ner mjöl och bakpulver i smeten. Rör ner mjölk, vanilj, limesaft o skal
Limerutor med vit choklad

Limerutor med vit choklad

Bryt chokladen i bitar och smält choklad och smör under omrörning i en kastrull. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt
Milles limerutor med glasyr

Milles limerutor med glasyr

150 gr smält smör2 ägg3 dl socker2 tsk vaniljsocker 4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver 1 dl mjölkSkalet från en limeGlasyr
Mjuka limerutor med vaniljtopping

Mjuka limerutor med vaniljtopping

Att baka i långpanna går både snabbt och smidigt och man kan sedan välja själv hur stora bitar man vill skära kakorna i

Limerutor med maräng

Sätt ugnen på 175°. Rör smör och socker poröst i en bunke. Skala limen tunt med en potatisskalare. Skär skalet i tunna strimlor med vass kniv

Ljuvliga limerutor

Tvätta och riv limen fint, pressa ur saften. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda mjöl och bakpulver

Limerutor med rosenglasyr

Värm ugnen till 175 grader. Smörj en långpanna, 30x40 cm, och strö på ströbrödet. Vispa ägg och socker pösigt