Vispa i honung, citronessens, rosenvatten och några droppar röd färg (Om du vill ha limesmak tillsätter du ca 20-30 dr limeolja och ca 1 tsk citronsyra och grön hushållsfärg istället)
1 ½ msk limeolja. 1 ½ msk limeolja. Förra veckan va jag och åt på en japansk restaurang på lunchen och åt en tallrik med dumplings, färska vårrullar och sushi
3 ml (45 dr) limearom/limeolja. Grundmassa. Blanda vatten, socker och druvsocker i en stor kastrull. Koka upp på högsta värme under lock utan att röra om
Vispa i honung, citronessens, rosenvatten och några droppar röd färg (Om du vill ha limesmak tillsätter du ca 20-30 dr limeolja och ca 1 tsk citronsyra och grön hushållsfärg istället)
Pilgrimsmussla med limeolja, blomkålspure och chorizo både stekt och som något skumsmul. En fantastisk helhetsupplevelse att få dela med familjen…… allt från upplägg, smaker och service