Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Rör samman kvarg, florsocker och grädde. Ta upp gelatinbladen och smält i en kastrull tillsammans med 1/2 dl av gräddkrämen
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Rör samman kvarg, florsocker och grädde. Ta upp gelatinbladen och smält i en kastrull tillsammans med 1/2 dl av gräddkrämen
Denna mousse kommer ursprungligen från det raw limekaka-recept som sedan tidigare finns att hitta på denna blogg, men då moussen är så god i sig har jag skalat ned receptet och brukar oftast göra moussen separat
Kokos & limemousse (ca 4 port). Recipe in ENG…. En underbar, enkel och somrig dessert. Sommardesserter kan det gott vara säsong för året runt, för även när det inte är sommar är det hälsosamt att påminna sig med de intryck man har att ta till
Menyn de valt var min Hummersoppa (som tog mig till Sveriges Mästerkock 2012) följt av Cognacsflamerad Oxfilé med grönpepparsås och en chokladkaka med limemousse och bär till dessert
Limemousse. Jag är med i flera Facebook-grupper som handlar om matlagning och bakning. Och det är mååååånga som lovordar "3 lika"-konceptet för tårtbotten (anslag) - och nu förstår jag varför