Limelag. Sitter på tåget på väg hem och kollar igenom lite bilder från dagarna som varit. Jag brukar vara flitig på att fota men märker att det har slarvats lite med det, antagligen för att det fanns massa riktiga fotagrafer och kameror runt omkring så det går nog att gräva fram mer bilder sen
Gör limelagen medan muffinsen gräddas. Limelag. Förvärm ugnen till 200 grader. Smöra eller placera pappersformar i 10 av fördjupningarna på en muffinsplåt med 12 fördjupningar
Lyft upp de mjuka gelatinbladen ur vattnet och lägg dem i den varma limelagen. Vispa crème fraiche lätt med en elvisp i en annan skål och rör ner den kalla limelagen
1. Koka upp vattnet, socker och limeskal. Småkoka i 10 min. Låt lagensvalna. 2. Ta ut stora kulor med ett kuljärn eller skär melonerna och papayani tärningar
Servera dem varma eller kalla med limelagen ringlad över och några skopor sorbet till. Häll sockret i en tjockbottnad kastrull och tillsätt 2½ dl vatten