Hej hej Hallå. Det är redan mitt-i-veckan och onsdag. Detta måste vi fira med lite gott eller hur. Fick i samarbete med COOLSTUFF testa en mjukglassmaskin
Här kommer jag igen med ytterligare en skapelse i kategorin moussetårtor. Denna gång har moussen fått smak av jordgubbar och lime och toppas av en spegel av just jordgubbar och lime – allt på en pistagemarängbotten
Ystad SaltsjöbadFörra helgen var jag med mina syskon och min mamma på Ystad Saltsjöbad. Detta är en trevlig anläggning med en mysig spa-avdelning och fina och fräscha rum
Tomtemousse eller som det kallas i matbloggskretsar, fluff, kan man använda till mycket. Vi kommer att använda den som ingrediens i minst ett kommande recept, men idag får fluffet spela huvudrollen
Här kommer ett riktigt smarrigt recept på dumplings. Andra gången jag gör det och premiär för kära maken som älskar dessa knyten och äter dem gärna på t e x pinchos