Limedressing till fisk och kyckling. / Anki och Håkan Limedressing till fisk och kyckling. Det börjar anas vårväder, i alla fall här nere hos oss där vårblommor och fågelkvitter får oss att känna hur det spritter i våra kroppar
Grönsaker - tomat och avokado från köksbänken och rädisor, spenat, lökblast och koriander från odlingarna hamnade i salladen tillsammans med och en limedressing
Limedressing3 dl crème fraîche 1 msk strösocker 2 limefrukter, skal och juice ev salt. Fishcakes0,5 röd chilifrukt, utan kärnor 4 klyfta vitlök 1 tum ingefära, skalad 1 citrongräs 5-6 salladslökar 1 limefrukt, juice och rivet skal 1 msk sesamolja 500 g torsk (eller kolja, utan skinn och ben) salt 1 ägg 2 dl pankoströbröd 1 msk strösocker salt
Lime och chili är goda smakkompisar, och eftersom det är vår (och snart sommar) så tänkte jag idag dela med mig av en av mina favoriter – En riktigt fräsch kikärtsburgare med limedressing och sweet chilisås