Tvätta och finriv skalet på limefrukten. Skär fisken i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form. Pressa saften ur limenoch citronen och häll skal och saft på torsken
Blanda alla ingredienser och låt marinera ett dygn. Saften av 1 lime. Tillaga de hela kycklingfiléerna 20-30 minuter i ugnen i 200 grader tills köttsaften är klar
Men här kommer förrätten som bestod av lime- & chilimarinerad sparris gratinerad med brieost. Riv skalet av limenoch pressa saften över sparrisen i påsen
Smaka av med limezestoch -saft, Tabasco, Worchestershire sauce, salt och peppar. lite rivet limezest. Förra veckan när Emma var på besök lagade jag mat till oss och mina flatmates
Blanda ramslök med limeskaloch pressad saft samt vitlök och olivolja. Ramslöksgremolata med lime. När jag skulle planera middagen vi skulle bjuda på i helgen var jag optimistisk när det gällde vädret såg jag framför mig hur vi satt på altanen i solen och njöt av maten, därför förberedde jag en nästan helt kall middag
Vispa under tiden äggulorna med den kondenserade mjölken, limesaftenoch skalen. Det bästa med den här pajen är att den är enkel att göra, allt går att förbereda ett par dagar innan och det ser superproffsigt ut på tallriken
blötlagda träspett (om fiskspetten steks i ugnsform så häll marinaden som är kvar i påsen ovanpå och lägg lime skuren i bitar runtom innan spetten ställs in i ugnen)