1 chokladkaka , 70% kakao please2 dl grädde1 äggula1 kapsyl likör+syrlig frukt eller bärVärm grädden nästan till kokpunkten - tag från plattan - rör ner finhackad choklad tills den löser sig. 1 kapsyl likör+syrlig frukt eller bär
Pensla likören över kakorna. Spritsa en klick på varje kaka och dekorera med hallon och skivad kiwi. Färskpressad apelsin eller koncentrerad flädersaft är gott att pensla bakelserna med istället för likör
Värm likör, t ex cointreau i en kastrull. Jag tog banan, gröna druvor, kiwi, passionsfrukt och björnbär som marinerades i lite sockerlag blandad med cointreau
Tillsätt likören och rör om. Skala och skär mango och kiwi i skivor. 1 msk mandellikör. 2 st kiwi. Smörj och bröa en rund form, som rymmer ca 1 1/2 liter, och har löstagbar botten
Pensla likören över kakorna. Spritsa en klick på varje kaka och dekorera med hallon och skivad kiwi. Färskpressad apelsin eller koncentrerad flädersaft är gott att pensla bakelserna med istället för likör
Jag bruk severa vispad grädde till och smaksätter den med vaniljsocker eller en likör. Igår använde jag apelsin, päron, kiwi, röda vindruvor och hallon
Häll i sprit, likör och läsk. Hur många procent måste en dryck ha för att få kallas likör. Likör ska ha en alkoholhalt på minst 15 alkoholprocent samt en sockerhalt på 100 gram per liter. 1 st kiwi(s)
Skala äpplen, kiwi och ananas, rensa jordgubbarna och skär alla frukterna i centimeterstora bitar. Blanda likör, äggulor, florsocker och smör i en tjockbottnad kastrull
Tillsätt likören. 2 msk apelsinlikör. 3 kiwi. Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten, ca 5 min. Blanda apelsinsaft, skal och björnbär i en kastrull