Blanda kaffe och likör. 2 msk kakaolikörkaffelikör eller konjak. Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa grädden hårt och rör ner Kesella, äggsmet, citronskal och apelsinskal
Om du använder kakaolikör/massa. När kakaolikören smält tillsätter du den (alt cacao nibs om du föredrar sådana, eller för den delen om du föredrar glass utan chokladbitar kan du utelämna båda), vaniljpulvret, agaven och kokosvattnet, och kör en sista runda
(½ dl kakaolikör). Blanda i kakaomjölken, likör om så önskas och slutligen valnötter och grädde. Hetta upp mjölken och lös upp kakao och vaniljsocker i den
Blanda kaffe och likör. Ingredienser 8-10 bitar2 äggulor1 dl strösocker3 dl vispgrädde1 1/2 dl Kesellaskal av 1 citronskal 1 apelsin1 dl starkt kaffe2msk kakaolikör, kaffelikör eller konjak100 g avlånga italienska kex, t ex savoiardi 1 msk kakaoGör så härVispa äggulor och socker pösigt
Häll likören över. Ev 2 tsk kakaolikör (eller annan likör som passar med chokladsmaken). 2 tsk kakaolikör (eller annan likör som passar med chokladsmaken)
Lägg några isbitar i en shaker och slå i gin och likör. 3 cl kakaolikör. Rör om, helst med en glasstav. Sila ner i ett medelstort vinglas och fyll försiktigt på kylskåpskall, hårt vispad grädde som ska bilda ett översta lager
Blanda kaffe och likör. 2 msk likörkakaolikör eller kaffelikör. Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa grädden hårt och rör ner Kesella, äggsmet, citronskal och apelsinskal
Lägg några isbitar i en shaker och slå i gin och likör. 2 cl kakaolikör. Rör om, helst med en glasstav. Sila ner i ett medelstort vinglas och fyll försiktigt på kylskåpskall, hårt vispad grädde som ska bilda ett lager överst
Blanda kaffe och likör. 4 msk likörkakaolikör eller kaffelikör. Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa grädden hårt och rör ner Kesella, äggsmet, citronskal och apelsinskal
Häll Kakao likör i botten av glaset, innan du fyller greppet med kaffe häller du i ett krm med Cayennepeppar i greppet, i med kaffet, sedan brygger du en dubbel espresso ner i glaset