Blanda kaffe och likör. 2 msk kakaolikörkaffelikör eller konjak. Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa grädden hårt och rör ner Kesella, äggsmet, citronskal och apelsinskal
½ dl florsocker (kan uteslutas om likör används). 1½ dl kaffelikör. Hacka chokladen. Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker
Rör ner likören och låt stå och svalna. 4 äggulor3 msk florsocker1 dl starkt kaffe50 g Marabou mjölkchoklad50 g mörk choklad1/2 dl kaluha eller annan kaffelikör tex baylies eller dooelys3 dl vispgräddeDela chokladen i mindre bitar
Blanda samman mascarponeost, florsocker, kaffe och likör efter smak. 1-2 msk kaffelikör tex kahlua. Hej. Snart helg igen och det känns som att veckorna rusar fram
Blanda 1 del kaffe med 1 del likör. 5-1 dl kaffelikör kahlúa. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ner vinägern i sojamjölken och låt stå några minuter och tjockna
Rör ner likören och vänd ner äggvitorna. Fröken Dills chokladmousse (10 port)200 g choklad, t ex Lindt 70%2 ägg2 msk muscavadosocker4 dl vispgrädde3 msk apelsinlikör (kan bytas ut mot mörk rom, kaffelikör eller konjak)Smält chokladen i vattenbad