Ringla över likören. 4 msk apelsinlikör. Lägg hallonen i en djup tallrik, spara 4 hallon till garnering. Tillsätt 2 msk av florsockret och mosa ihop med en gaffel
½ msk apelsinlikör eller. Rör ner likör/vattnet och kardemumman. Chokladpannacotta ca 4 glas2 gelatinblad200 g mjölkchoklad4 dl vispgrädde½ dl muscovadosocker½ msk apelsinlikör eller apelsinblomvatten om man inte vill ha sprit i½ krm krossade kardemummafrönLägg gelatinbladen i kallt vatten minst 5 minuter
Saffranscheesecake på chokladbotten0,75 krm saffran1 msk apelsinlikör1 msk vatten Blanda saffran med likör och vatten. 1 msk apelsinlikör. 1 msk vatten Blanda saffran med likör och vatten
Rör ner likör och äggulor i chokladen. 2 msk apelsinlikör. Bryt chokladen i bitar och smält i en djup tallrik i mikron på full effekt, ca 1 1/2 minut eller på spisen över en kastrull med kokande vatten
Blanda samman kaffe och likör i en djup tallrik. Tiramisu med jordgubbar 4 porten form med måtten ca 30*20 cmca 1 paket savoiardikex2 äggulor1 dl socker300 g mascarponeost½-1 apelsin, rivet skal och pressad saft3 dl starkt kallt kaffe1 dl apelsinlikör, eller amaretto1 paket jordgubbarVispa samman äggulor och socker så det blir fluffigt