Leverpanna recept

Ljuvlig leverpanna

Ljuvlig leverpanna

Skiva levern i ca 2 centimeter tjocka skivor, stora skivor delas på hälften. Krydda levern runt om med vitpeppar, men inget salt
Italiensk leverpanna

Italiensk leverpanna

Eftersom rätten heter italiensk leverpanna, kände jag att det måste provas. Både käre maken och undertecknad tycker att lever är riktigt, riktigt gott
Leverpanna

Leverpanna

Lägg ett lock över stekpannan och låt leverpannan stå på mycket svag värme 5 - 10 minuter. LEVERPANNA. Försiktig och framför allt inte för lång stekning ger saftig och läcker lever

Leverpanna på italienskt vis

Fräs först löken mjuk i hälften av fettet i en gryta. Ta upp den på fat. Bryn sedan levern i omgångar i resten av fettet

Leverpanna med bacon och svamp

Skär bort ev hinnor och blodkärl på levern och skär den i strimlor. Klipp eller skär baconskivorna i strimlor

Fin leverpanna

FIN LEVERPANNA. 4 portioner. 100 g bacon. 400 g ungnötslever. 2 msk vetemjöl. 1 tsk salt. vitpeppar. 100 g färska champinjoner

Syrlig leverpanna

Fräs levern i lite av oljan, ta upp, salta och peppra. Klipp bort svål och en del späck från fläsket, tärna grovt och fräs i panna