Koka risgrynen i vattnet 10 min. Fyll på mjölken och koka ytterligare 25 min. Hacka löken i små bitar. Skär levern och fläsket i små tärningar samt mixa dem tillsammas till puré
Jag köpte lever för andra gången i mitt liv igår, och nu är leverlådan i ugnen. ) Jag gillar heller inte leverlukten, det luktar betydligt mera när man steker den än när man har en leverlåda i ugnen
Koka riset i det saltade vattnet i ca 20 min. Blanda de övriga ingredienserna i riset och blanda väl. Häll blandningen i väl smorda formar ( eller en större form)
En av mina favoriträtter på julbordet. Såg att jag inte hade lagt upp receptet. Går att frysa. Du behöver. 2 dl ris4 dl vatten1,2 l mjölk300 g mald nötlever2 medelstora finhackade lökar1-2 dl russin4 msk sirap1 tsk vitpeppar1 tsk mejram3 tsk salt1 äggGör så här
Jag har smakat Haggis tidigare och tycker det är gott, smakar lite som finsk leverlåda. Igår träffades Svanhild och jag på restaurangen och whiskeybaren Albannach i Trafalgar Square