Leverbiffar kycklinglever recept

Leverbiff

Leverbiff

½ kg kycklinglever. ½ kg kycklinglever. Skolbespisningens leverbiff på 70-talet var ingen höjdare. Som något man kan göra av lever föll det därför i glömska, så synd
Kycklingleverbiffar med nötfärs.

Kycklingleverbiffar med nötfärs.

Mixa kycklinglevern tillsammans med äggen i en mixer. 500 g kycklinglever. Riv löken fint. Det gör inget om den inte är helt upptinad
Leverbiffar med champinjoner :)

Leverbiffar med champinjoner :)

450 g kycklinglever400 g fläskfärs200 g champinjoner3 msk krossade linfrön2 ägg1 ½ dl creme fraiche1 tsk salt1 krm vitpeppar1 msk persiljaSmör till stekningSå här gör Du. 450 g kycklinglever

Jag tycker inte om!

Kycklingleverbiffar. Jag har inget recept på detta men väl på leverbiffar gjorda av kyckling, vilket numera är det kött jag äter mest

Salviakryddade leverbiffar med gräddsås

200 g lamm- eller kycklinglever. Mixa lever, äpple, potatis, ansjovis och purjolök till en jämn smet. Tillsätt ägg, grädde, lök, salvia, salt och peppar, blanda väl

Malda leverbiffar.

2 ½ hg kycklinglever. Putsa levern fri från hinnor och fett, skär den i små bitar, mal den tillsammans med blandfärsen två gånger i köttkvarn eller till en slät smet i matberedare

leverbiffar med champinjonsås

450 g kycklinglever. Mixa lever, linfrö och äggen i en matberedare. Blanda färsen med grädden, krydda. Rör försiktikt ihop leverblandningen med färsblandningen