Leverbiff kalvlever recept

Köttfärs- och leverbiff med skysås

Köttfärs- och leverbiff med skysås

125 g kalvlever. Skär levern i bitar. Skala och skär potatis, lök och äpple i bitar. Lägg alltsammans i matberedaren tillsammans med fläskfärs, salt och peppar och kör till en slät smet

Jag tycker inte om!

Jag har inget recept på detta men väl på leverbiffar gjorda av kyckling, vilket numera är det kött jag äter mest

Kalvlever till fredagsmiddag

Leverbiffar. Kalvlever Anglais. Och i vuxen ålder kalvlever Anglais. Om man inte vill äta balsamsirapen som är ganska söt och innehåller en del kolhydrater går det bra att koka ihop en rödvinssky med lite fond i kalvleverstekpannan

Malda leverbiffar.

2 ½ hg kalvlever. Putsa levern fri från hinnor och fett, skär den i små bitar, mal den tillsammans med blandfärsen två gånger i köttkvarn eller till en slät smet i matberedare

Köttfärs- och leverbiff med skysås

125 g kalvlever. 1.  Skär levern i bitar. Skala och skär potatis, lök och äpple i bitar. Lägg alltsammans i matberedaren tillsammans med fläskfärs, salt och peppar och kör till en slät smet