Det har nämligen varit rena rama Lönneberga idyllen i köket i dag med korvtillverkning, bakning och som grädde på moset så har det även gjorts leverpastej
LEVER MED GRÄDDFIL. Kommer man någon gång över riktigt fin ungnötslever kan man försöka sig på den här rätten, som får en utsökt smakbrytning av äpple och senap i gräddfilssås
I sin senaste bok, Liver Rescue av Anthony William aka Medical Medium, skriver han att de flesta av våra hälsoproblem stammar från en lever som är trött och överbelastade av virus, toxiner, tungmetaller etc
"jag backar bara när jag tar sats" jag försöker tro det iaf. de mest svarta tankarna försvann igårkväll under galopprejsturen jag på fiomp o my på casper hade
Go´kväll. Efter en kvälls funderande och framförallt alla jättegulliga hälsningar i förra inlägget om bloggens fortlevnad har jag nu bestämt mig för att fortsätta dela med mig av mina favoritrecept, familjeliv, inredningstips och allt annat som faller mig in att skriva om
Konstnären inom mig har vaknat till liv igen och med det kreativiteten. Uppvuxen med med en tavla som jag stirrat många timmar på som barn är Picassos Guernica som min mormor och morfar hade en litograf av
En tallrik gröt har länge varit min absoluta favoritfrukost och nu visar en ny studie från Harvard University ett tydligt samband mellan ett högt intag av fullkorn och minskad dödlighet- framförallt i hjärt- och kärlsjukdomar