Hetta upp olivolja i en panna, lägg i vitlök och chili och låt dem brynas. Torka av leverskivorna. Lägg levern på ett serveringsfat, strö över bacon och kaprisröran och sen den hackade persiljan
Och då känns det ännu viktigare att inte bara tänka det utan säga det så att det lever vidare. Här kommer dagens middag som i kväll bli Chili kon AAAAAARNE
Hur mycket man vill "tro" på att detta hjälper mot förkylning och stärker imunförsvaret med mera låter jag vara osagt, själv lever jag på eventuell placeboeffekt, hehe
Tillsätt smöret och låt det bli ordentligt varmt i pannan innan du går i med kycklinglevern. Skiva chili, vitlök och schalottenlök tunt och fräs hastigt i olivoljan
Stuvad kycklinglever med kantarell och purjo. Stek svamp tills vätska kokat in och den börjar ta lite färg, lägg åt sidan och fräs purjo och chili mjukt
Många i dagens samhälle lever i förnekelse kring sin hälsa och bara för att kroppen klarar av att hantera ganska mycket skit, betyder inte det att den kommer göra det för alltid
Kombinationen mättar bra och det kan inte vara en slump att det är på just den här kombinationen av råvaror som huvuddelen av jordens befolkning lever och överlever
I lördags kom fiskbilen och leverade den fisk och de skaldjur vi beställt. Dessa blev både fräscha av limen, men också lite heta av chilin och alltså mycket goda
Det är väldigt mycket nötsmak på detta kött och det gränsar nästan till lever eller njure i smaken. Grovt kött och med mycket smak behöver enligt mig ett tillbehör som håller lite sötma så en salsa på rostad majs med lite chilihetta i blev resultatet