Blanda mjölk och mjöl och tillsätt det i grytan och sedan vatten,buljong och grädde. AnnaMaria skrev om lever och då kom jag på att jag lagade det för ett tag sedan men inte lagt ut det
Men man ska vara tacksam för det man har och att man lever och har hälsa, att få ha sina nära och kära omkring sig i vått och torrt och någon att luta sig emot när det blir jobbigt
Att laga mat till sig själv, när man som jag lever ensam, ses av en del som en riktigt tråkig syssla och det är det också ibland, men oavsett om man lagar mat till en eller flera så tryter inspirationen emellanåt
Vi har känt varandra i 18 år och även om vi lever helt olika liv och bara träffas nån gång om året så känns det som igår. 2-3 dl buljong av avkoket. 2-3 dl buljong av avkoket
Häll buljong och sherry över brödtärningarna och tillsätt lök- och leverblandningen. Ta ur inkråmet, d v s lever, muskelmage, hjärta och hals, ur kalkonen
Jag brukar oftast blanda pölsan med fläskkött men det här köttet var så fint att det blev gott ändå( har provsmakat alldeles för mycket) Lite lite lever är kalas att ha i men det hade jag ingen
Levern, lymfan och blodomloppet blir då lätt överbelastade. Tänk buljong så går det lätt att dricka. Kaffelavemang anses också vara bra för avgiftning av levern då det stimulerar gallproduktionen så att levern får hjälp med att föra bort gifter via gallan