Blanda ihop malda levern, köttfärsen, lök och ansjovis. Mosa ansjovisfilèrna (utan spad). Som avslutning ska ni få ett mycket gott recept på leverbiffar a la LCHF
Putsa levern och skär den sedan i bitar. Stek levern i smör i 4 minuter och tillsätt löken efter 2 minuter. Mixa lever, lök, ansjovis, kryddor och eventuellt portvin i en matberedare ca 1 minut. 500 g färsk eller fryst kycklinglever. 5 ansjovisfiléer
Mal späck, lever, färs, äpplen och ansjovis två gånger. Om ni har tid och vill fylla på julbordet med mer hemmagjorda saker i år så tycker jag ni skall testa att göra leverpastej
Jag ville smaksätta min mousse med typiska italienska smaker som salvia och ansjovis (vilket också tar bort en del av leversmaken samt ger en djupare smak), och lade dessutom till vitt vin och rödlök
Mixa resten till en fin smet, tillsammans med ägg, ansjovis, kryddor och konjak. Kycklingleverpaté. Bryn kycklinglevern snabbt på båda sidor, krydda med salt och peppar
Mal lever, späck, färs, äpplen, lök och ansjovis två gånger - eller kör alltsammans i matberedaren. Servera den gärna ljummen - som danskarna "lun leverpostej"
Rör i kryddor, socker, ägg och lite ansjovisspad i mjölkblandningen och blanda väl. Vi fortsätter på den redan inslagna vägen när vi ger oss på dagens recept och tipsar er om hur enkelt det är att göra egen leverpastej
Kycklinglevern skulle hackas den också så det var bara att sätt igång. Salt, peppar, ansjovisspad och finhackad ansjovis tillsattes och blandade återigen allt väl