Det är verkligen en perfekt kombination med den crunchiga digestivebotten, den krämiga färskostfyllningen och den fräsha lemoncurd spegeln - funkar i alla lägen
De här bakelserna gjorde jag för första gången till nyårsdessert och de blev en sån hit att jag bestämde mig för att göra dem igen när Tidningen Hembakat var här på besök
Nu har jag bakat en med lemoncurd. OM de blir något över spritsa på lättvispad grädde vetja, och toppa med färska bär och man har gjort en liten bakelse
Dessutom var det en bra idé att blanda i lemoncurd i grädden. Jag kände mig mycket stolt över mig själv, för att jag för en gångs skull inte gav upp efter ett misslyckande och det gjorde njutningen av dessa bakelser ännu större
) Dessa blev jättegoda, den syrliga citron curden bryter av den söta moussen perfekt. Jag har gjort dessa bakelser genom att spritsa allt i silikonformar som jag sedan fryst, och vänt ur formen
Lägg en klick lemoncurd i de avsvalnade kakorna samt en generös klick fluffigt vispad grädde. Fyllningen räcker till 10-12 bakelser. 1 burk(ar) lemoncurd