Här är Leilasrecept. Rör ihop ca 2 dl lätttmajonäs, en halv pressad vitlöksklyfta, 3 droppar tabasco, flingsalt och peppar från en kvarn. 3 droppar tabasco
800 g nötfärs4 vitlöksklyftor2 ägggulornågra droppar tabasco1/2 tsk flingsaltSvartpeppar0,5 tsk Liquid Smoke (rökessens på flaska) Ser ut så här. 2 ägggulornågra droppar tabasco
½ tsk tabasco sås. ½ tsk tabasco sås. Jag hade jetlag igår eftersom vi åkte ända till amerikanska södern och tillbaka på bara ett par timmar, men här kommer bilderna från vår resa, hi hi
(några droppar tabasco). Vi äter ytterst sällan coleslaw och det är egentligen inte någon jättefavorit hos mig men när den är rätt avvägd (det vill säga inte för kladdig) kan det vara riktigt gott
Pressa över citrussaften och smaksätt med salt, svartpeppar och tabasco. 2 mango1 gurka2 avokado2 salladslöar2 lime, saften2 apelsiner, saftensalt, svartpeppar, tabasco4 stora isbergssalaldblad4 msk matlagningsyoghurtbasilikaTärna mango, gurka och avokado i centimeterstora bitar i en skål
Leilas middagstipsUr den har jag tidigare provat att laga "Pasta Pomodori" (behövde mer smak än receptet för att vara intressant), "Mexikansk majssoppa" (gick inte hem alls), "Turboravioli för trötta pappor" (med betydligt mer tabasco än receptet angav och burkravioli är ändå bara burkmat) och "Chilimarinerad lax med mangosallad" (helt okej)
Häll upp raviolin i en ugnsfast form, droppa över Tabasco, salta och peppra. Du behöver1 st burk ravioli (ca 800 gram)Några droppar TabascoFlingsaltSvartpeppar1 pkt mozzarellaostRostade pinjenötterJag mitt nöt märkte att mozarellan var slut och pinjenötterna åkte ner i raviolin innan gratineringen, men vad gör väl det